Informatie posterboxen Boxmeer en Gennep

De posterboxen zijn geplaatst op de invalswegen rondom Boxmeer en gemeente Gennep. De posterboxen zijn in eerste instantie bedoeld voor het aankondigen van acties en evenementen. Daarnaast is het mogelijk om te adverteren in de boxen. Het plaatsen van aankondigingen heeft altijd voorrang op het adverteren.

De minimale huurperiode is 2 weken per posterbox, De standaard prijs is er op gebaseerd dat u zowel in de voor- en achterzijde van de posterbox geplaatst wordt. Bij plaatsing van één week wordt er een meerprijs in rekening gebracht. Als u slechts één zijde huurt dan komt er een toeslag bij. (zie prijsoverzicht hieronder)

Plaatsen van een aankondiging

Uw evenement aankondigen kunt u direct regelen via onderstaande knop. Dit geldt voor zowel gemeente Boxmeer als gemeente Gennep. De kosten hiervan worden tijdens het reserveren automatisch berekend. Hieronder vindt u ook een overzicht van de kosten.

Een aankondiging plaatsen heeft voorrang op adverteerders (mits de aankondiging plaatsvindt binnen de gemeente). Wanneer voor u de gewenste posterbox op de gewenste week bezet is, neem contact met ons op en wij gaan bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Mocht de gewenste plaats bezet zijn, neem dan contact met ons op via ons algemene contactformulier of mail naar info@jordans.nl.

Alleen mogelijk voor organisaties uit respectievelijk gemeente Boxmeer en gemeente Gennep. Daarbuiten wordt u als adverteerder gezien.

Plaatsen van een advertentie

De posterboxen zijn in eerste instantie bedoeld om lokale evenementen te promoten. Daarnaast is de mogelijkheid er om te adverteren in de boxen. Het aankondigen van evenementen binnen en rondom Boxmeer en Gennep heeft altijd voorrang op het adverteren in de posterboxen. Er bestaat dus de mogelijkheid dat uw advertentie verplaatst wordt.

Kostenoverzicht

Huur posterbox (enkelzijdig) €15,50 per week*
   
Posterbox paneelsticker ongelamineerd €17,50 per sticker**
Posterbox paneelsticker gelamineerd €22,50 per sticker***
   
Instel-/ontwerpkosten €27,50 eenmalig
Prijzen excl. btw  

(* Minimale huurperiode 2 weken per posterbox. Bij één week
meerprijs van €3,- per posterbox)
(** stickers worden na verhuurperiode van het paneel verwijderd)
(*** langere levensduur bij langlopende campagnes)

Vaker aankondigen of adverteren?

Wilt u vaker aankondigingen doen of adverteren, maak dan gebruik van een koop-paneel, u heeft dan maar éénmalig de sticker kosten. En u kunt meerdere malen adverteren, met bijvoorbeeld een datumwijziging. Vraag naar de mogelijkheden.

Download hier 
de flyer mbt. lantaarnpaalreclame binnen en rondom Boxmeer

Download hier
de aanleverspecificaties

Informatie posterboxen Boxmeer en Gennep
Informatie posterboxen Boxmeer en Gennep